About me


Здравей, незнайнико! Препоръчвам ти да си пуснеш песента по-долу.


Казвам се Мануела, но можеш да ме наричаш Мани. Аз съм обикновено момиче на двайсет и четири години, което безрезервно вярва в добрината, живееща във всеки един от нас. Обичам късите зимни дни и есенните залези. Чувствам се щастлива, когато вали и жива, всеки път когато излезе буря на хоризонта.

Не се плаша от трудностите в живота и се смятам за изключително щастлив човек. Умея да се радвам на всичко, което имам, докато копнея за изпълнението на най-смелите си желания.
Мечтая да живея на север и никога не съм смятала, че съм се родила в точното време и място. Изпитвам носталгия по места, които никога не съм виждала и отпивам с ентусиазъм всичко, което ми предложи съдбата. Имам гръмко мнение за всичко в живота, но някак прекалено тиха същност. Обичам да пиша, оценявам изкуството и всичките му аспекти. Наслаждавам се на всеки миг и не съжалявам, ако този ще ми е последния.

Чувствам се привлечена към всичко в тъмни цветове, всичко зловещо и обвито в мистерия, но се наслаждавам както на тъмната, така и на светлата страна на живота. Намирам красота, там където хората често намират отвращение.

В този блог ще намерите почти всички страни на същността ми. Кратки погледи към живота ми. Мигове от това, което усещат сетивата ми. Ще се радвам да разберете с мен всъщност колко е дълбока заешката дупка.
7 коментара

 1. http://mymakeup2013.blogspot.it/2013/09/tagthe-versatile-blogger-award.html

  ОтговорИзтриване
 2. Много красиво си успяла да формулираш и изкажеш всичко, браво. Най ми хареса "Имам гръмко мнение за всичко в живота, но някак прекалено тиха същност." :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти!
   И да, за жалост понякога не мога да направя така, че да ми се чуе гласа сред тълпата. Колкото и да ми извира отвътре рядко успявам да го принеса наяве :)

   Изтриване
 3. Перфектното описание! Напиши и за мен едно такова, мен не ми достигат думи/муза, хаха
  Обичам ти блога и описанията <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Леле и "Верона"... Аз бих си сложила "Евелин", обаче песента е перфекшън като описанието :3

   Изтриване