[TAG] Топ 5 любими блога

19 юли 2014 г.

Това май е един от най-трудните са писане постове, сериозно. Сигурно хиляди пъти го писах и изтривах всичко, променях го, разширявах го, извинявах се, споменавах допълнителни блогове, но си каах - НЕ, каквото е - такова.. хората, чиито блогове обичаш си го знаят, зщото постояно ги спамиш и без това, пък и нали се обичате, няма да има сърдити, хаха.
Просто желанието да направя тага беше по-силно от това да не обидя някого, знам че доста хора, веднага щом са видели поста, направо са скипнали към упоменатите блогове с надежда да се намерят там може би .. (това прозвуча ли ужасно?), но просто ако ви няма - исках, но .. нали .. 5 само.

Та, да. Като цяло обиам блогове от които струи личността на човека, които ги списва. Обичам лични постове, откровения, също така и обичам блога да изглежда представително и да се отнасят с него добре. Блогове, които остават в съзнанието с нещо по-различно от обикновените постове с някаква информация в тях. Смятам, че тези 5 + още много блогове които чета покриват всички тези критерии, ще започна по азбучен ред.

A Piece of AdiАди е слънце! Вечно усмихната и толкова ...оф лъчезарна, че ти иде да и нащипеш бузите всеки път като я видиш. Блога и е точно това, което е тя - от него струи светлина, радост, позитивизъм .. бизнес (хехе) С нея имаме много общи интереси и я столквам постоянно. Пише все едно е пред теб и ти говори, точно и ясно, но пък много увлекателно. От блога и научих доста неща и се радвам колко много разнообразие има вътре.


Berry's Beauty Place
Бюти местенцето на Бери е много повече от бюти местенце, тя е много неща, тя е цветна, различна и винаги те заразява. Много хора вече я споменаха в техните топове и въобще не се съмнявам, защото както вече и казах - тя е вдъхновител, както за моя блог така и за много други.  Ако не беше тя може би моя блог щеше да е доста различен. Много се радвам че успях да я срещна и на живо и се надявам другите ни срещи тепърва да предстоят!

Miss Vendella
Искам да напиша нещо сериозно, но от 3 минути само ме напушва на смях. Яна е .. о, трудно е за описване. Тя е врящо и кипящо от дъги и еднорози същество, с което всеки път се забавлявам до момента в който ти излизат шампанско и ягоди от носа. Но ако оставим личните предпочитания настрани - блога и е прекрасен, първо че изглежда невероятно визуално от темата до снимките, второ (и по-важно) че пише за неща, които .. имат смисъл, не пише за да отбие номера, че да има пост за днес, а винаги ще занимае вниманието ти с нещо върху което (поне изглежда че) се е постарала. Тя е моя соушъл лайф гуру! Киш!

My Wonderland
Това, което мога да кажа, че ми прави най силно и положително впечатление при Мирсеа е нейната индивидуалност, личен стил, усещане, който е пресъздаден на 100% в блога и. В момента, в който отвориш страницата всичко крещи MIRSEA! Никога не ми е харесвал изгледа на блоговете в bg-damma, но тя просто както винаги успява да направи от нещо съвсем обикновено - фантазия. Забелязала съм, че тя въобще не си дава достатъчно кредит за блога, но според мен той е прекрасен! Първо, че мине не мине се намирам заровена в него да търся нещо, което ми е направило впечатление преди месеци и все още ми е в главата. Деси винаги оставя следа и това е едно от нещата за които я обичам тооолкова много!

Nina Haveheart
Блога на Нина е толкова разнообразен, че дори 5 страници да изпиша няма да ми стигнат. Още като отворите блога виждате всичките и интересни хобита, занимания, страсти по неща, които за мен винаги са изглеждали като нещо непонятно. Тя е виновника да започна страничка във фейсбук на блога и да започна да си набирам читатели съзнателно. Винаги съм имала блога си съвсем неглиже и заради нея открих адски много читатели, покрай всичкото това с нея от познати станахме приятелки и много ценя това. Нина е страхотен човек, който с присъстието си винаги ме е карал да бутам напред и да се вдъхновявам!


BLOGLOVIN  •  FACEBOOK  •  INSTAGRAM  •  TWITTER

4 коментара