[TAG] The Blogger Love

30 март 2014 г.

Наскоро попаднах на този таг и още щом го зърнах, знаех, че искам да го направя. Определено един от най-трудните за писане, защото обичам толкова много блогове и личности, стоящи зад тях, че е почти невъзможно да изброя всички, но ето тук моя поглед върху въпросите. Тагвам всички споменати + всички, които четат.

Кой беше първия блог, на който някога попадна?
Мисля, че това беше блога на Йовко, още преди ~8 (може би) години. Чета блогове от много време, по-активно започнах преди около 6, когато направих и първия свой такъв. По-нататък ще разкажа и как започна всичко. :)

Любими бюти блогове?
От българските, определено блога на Мери, тя е и виновника АЗ да започна активно да пиша постове свързани с козметика, както и да следя други бг бюти блогове. Доказателство тук, от преди повече от година. Така че любовта ми към нейния блог е по-специална.
От чуждите, определено nouvelledaily, много подредено, изчистено от всичко излишно, синтезирано, страхотни снимки. За мен 10/10, обичам дори само да си го гледам, хаха.

Любими лайфстайл блогове?
Постовете на Нина и Йори винаги ми носят щастие и грейва усмивка на лицето ми щом видя нещо ново. Блога на Ади е прекрасно и вдъхновяващо четиво. Много искам пак да започна да изреждам всичките си любими блогове... МЯУ! Искам да спомена блога на Розали, чиито поеми и разказчета напоследък ми идват много приятни за четене.

Любими видео блогове?

Най-добрия ти приятел блогър?
Искам да започна с това, че покрай блога намерих адски много нови приятели, но не искам да започвам да изреждам тук, защото 100% ще забравя някой. Искам да спомена само и единствено Лъчко, който е един от най-старите ми приятели, един от първите блогове, които започнах да чета и единствения останал в рийдъра ми от самото начало. Общо взето, човека който беше виновен да създаването на първия ми блог.

Блог, на чиито съвети и публикации се доверяваш най-много?
Тук безспорно - EssieButton, във видеата си, говори адски зарибяващо за всичко, което обича, че чак толкова ми се иска да го имам, че все се озовавам в някакви сайтове, търсеща продуктите, които препоръчва.

5 блога, които всеки трябва да чете?
Това е много труден въпрос.. чета адски много блогове, доста от любимите си споменах тук, много от които са на хора, които знам, че отделят много внимание и любов на блога си, хора като ДесиМирсеаМария, Кейт, ПресиАннВикиБоВиМоника, Лия, Яна ООФФ, забравям половината народ на света! Сори!

Любимия ти начин да четеш блогове?
Определено Bloglovin', ползвам също Feedly и GFC, но в блогловин, всичко е много лесно за организация, следене, не изпускаш нищо никога. Абе, препоръчвам го на всеки, който чете блогове.

Блогъри, които те вдъхновяват?
Основното ми вдъхновение са други блогъри, когато видя някой пост и си казвам "Хей искам и аз да пиша за нещо подобно" и винаги си пресъздавам моята гледна точка. Иначе що се отнася до стилово/модно вдъхновение: beautycrush, faiiint, mothmouth, друг вдъхновяващ блог с постовете си напоследък е lipstickwithsomesunshine, обожавам всичко в блога и!

Най-любим дизайн на блог?
The Black Feather. Дори мааалко и поизкопирах навигационната лента. Адски ми харесва начина по-който излизат постовете и, начина по който ползва widget-и, колко са големи и прекрасни снимките и, шрифта, а всичко е правила сама. Харесва ми цялостното чувство, на блога и.

Кое е любимото ти нещо относно блогърството?
Винаги съм казвала, че за мен това да имам блог е един от най-любимите ми начини да изразявам себе си. Никога не се ограничавам в един вид постове, теми или каквото и да е. Чувствам се свободна тук, чувствам се и адски щастлива, знаейки че тук някъде има няколко човека, които .. отделят от времето си да разгледат .. мен.

Книга на кой блогър най-много искаш да видиш в някоя книжарница?
Mothmouth, обожавам нещата, които прави, ето тук малък поглед към книгата, която прави за дипломна работа. Определено искам да  видя в някоя книжарница!

follow, like, love

6 коментара

 1. Ихууу, яката работа! Всеки път някакви интересни неща публикуваш, че ми се искаше да си като ежедневните вестници и всяка сутрин с кафето да те чета. :D И благодаря за милите думи. И за първия ми таг. ^^

  ОтговорИзтриване
 2. <3 <3 <3 Написаното ми направи деня! <3 Благодаря ти, прекрасна, вдъхновяваща и мен, Мани :*

  ОтговорИзтриване
 3. Аз се кефя, че всеки ден отделям време да те разгледам :) За мен си уникален човек и харесвам.. историята ти. Дано някой ден се запознаем. мерси, Мани!

  ОтговорИзтриване
 4. Много ти благодаря за хубавите думи, Мани, иначе аз наистина съм на мнение, че чрез блога не само можеш да изразиш себе си по някакъв начин, но и наистина да намериш "сродни души" :)) Нямам търпение да се видим най-накрая с теб и момичетата:)

  ОтговорИзтриване