Кратък валентински пост

14 февруари 2014 г.

Горкия Валентин го направихте на две стотинки!
Св. Валентин, тва, онова, бил католичски, бил обърнат на ден за печелене на пари, бил изтъркан, лигав, самотен, красив, романтичен, изкуствен, пресилен... и кво от това?
Свети Валентин е празник на любовта, това че вие сте (или сте се хванали с) някой, консуматор, който си дава парите за плюшени сърца ..вината не е ничия друга освен ваша.
Погледнете Коледа? Какво друго е Коледа освен извинение да си похарчим всичките пари под предлог, че ще зарадваме, някой който обичаме? Не е ли това смисъла все пак, да радваме тези, които обичаме? Така някак и ние се радваме.. и на нас ни става миличко.
Естествено не трябва радостта да бъде сведена в един определен ден в годината и всичко е толкова напудрено и в такъв ужасен нюанс на червеното, но подяволите за какво мрънкат всички? Все ще се мрънка за нещо, на всичко може да му се намери косур и никога никой няма да е доволен, ама БОГА МИ, имате си глава на раменете.. сами изберете как ще празнувате, как ще обичате, дали някога ще подарите на някой нещо или не. Празника си е обикновен ден в годината, който е белязан от нещо необикновено, правете всеки ден необикновен!
..така вечно ще е празник.

facebook | bloglovin | instragram

3 коментара

  1. Евала за поста! И мен малко ме дразни какафонията около днешния ден, но както ти каза - относно Коледа да не по-различно? В крайна сметка всеки избира начина да е щастлив.

    ОтговорИзтриване
  2. Хахаха, през цялото време не знам защо , но докато го четях си те представях как го говориш и размахваш пръст яростно :D Но съм съгласна с поста, няма спор :)

    ОтговорИзтриване