Любими ТВ сериали: Комедия

15 февруари 2014 г.


1. Friends (Приятели) 
Един от най-известните и успешни ТВ серии правени някога. 10 сезона класика. Който не го е гледал е изпуснал едно от най-емоционалните неща излъчвани някога. Сериала разказва за шестима приятели живеещи в NY и отношенията между тях. Всичко е гениално смешно и драматично, любимия ми сериал за всички времена!


 2. 2 Broke Girls (Без пукната пара)
Това е един от сериалите в които съм влюбена последно време. Мисля, че го дават и по fox life, но 100% е ужасно с превод, начина на изразяване на героите е просто толкова тясно свързан със съвременната култура, че е просто непреводим (така ли е думата?) Разказва се за злощастната съдба на Карълайн, разглезена екс-богаташка и Макс, която е .. просто Макс.. саркастична, иронична, прекрасно-ужасна личност вече свикнала с бедния живот. Комбинацията на тези двете с останалия каст веднага качва сериала в моя топ.


3. Shameless (Безсрамници)
Един от малкото успешни вариации на UK продукции! Разказва се за историята на голямо семейство с баща пияница, а майка ..в неизвестност. Всички са толкова уникални и различни, сериала е пиене, наркотици, секс и между тях замесена чистата семейна любов. Сериала е много изпипан и страаашно интересен, може да те разсмее и разчуства в рамките на 10 секунди. Горещо го препоръчвам!


 4. How I Met Your Mother (Как се запознах с майка ви)
Този сериал много ми напомня на "Приятели", но с определена ..цел, а именно да се стигне до края за да се разкрие една от най-големите тайни, а именно - коя е майката и КАК АДЖЕБА се срещна с Тед? Аааа.. познавате ли Тед? Той е отчаян романтик, търсещ идеалната жена в цели 9 сезона!!! Вече сме толкова близо до края и нямам търпение цялата мистерия да се разкрие.


5. Raising Hope (Да отгледаш Хоуп)
Смешен! Прекрасен сериал развиващ се покрай едно от най-абсурдните семейства в което се чудиш кой обичаш повече. Всички герои са страхотни, малката Хоуп е толкова сладка и мила и е страхотно да я гледаш как расте докато се развива сериала. Казах ли колко е смешен? МНОГО МИ Е СМЕШЕЕН! Наскоро го изгледах целия отново, просто е прекрасен.6. The Big Bang Theory (Теория за Големия взрив)
Кой не може да се влюби е тези загубеняци? Те са откровено смешни и свежи, сериала е толкова не ангажиращ и развличащ, че без да осъзнаеш може да изглеждаш 10 епизода на куп. Сезоните са 7, а удовлетворението да ги гледаш ..безкрайно! Мога да кажа че няма нито едно нещо, което да не харесвам <3


7. Modern Family (Модерно семейство)
Още като забелязах, че играе Ал Бънди реших, че сериала ще е страхотен ..и наистина е! Засяга адски много теми от живота на съвременния семеен човек. Първото е средно статистическото семейство с тийн дъщери и малък син, с майка натегачка, а баща постоянно опитваш се да бъде приятел с децата си, второто е разведен възрастен мъж, наскоро оженил се за красива и млада колумбийка, и накрая за капак - хомосексуално семейство опитващо се да се докаже в морето от стереотипи. Гледайте!


8. The IT Crowd (Компютърджии)
Един от шедьоврите на британската телевизия, гениално смешен сериал! Без съмнение ви трябва да поназнайвате английски за да го разберете, защото със субтитри гледането е почти невъзможно. Една от мистериите по сериала е че не се знае дали е свършил, започна през 2006та и изкараха 4 сезона до 2010, миналата година пуснаха епизод, който дори не се знае дали е част от следващ сезон или .. КАКВО? КАКВО СЕ СЛУЧВА? ЩЕ ИМА ЛИ ОЩЕ? ИСКАМ!

Ето и предложенията ми за фантастични и драматични сериали

6 коментара

  1. много рядко се заглеждам по сериали, но modern family e много, много добър. няма герой, който да не ми харесва, няма момент, в който да не се смея.
    а friends си е friends. който казва, че не го харесва, 100% лъже :D

    ОтговорИзтриване
  2. Костюмари, също е доста добър сериал ! :))

    ОтговорИзтриване
  3. Да ти кажа Shameless не бих определила като комедия. В смисъл сериалът е гениален, но си е тежичък.

    ОтговорИзтриване
  4. Приятели и Теорията са и сред моите любимци. Освен тях харесвам и Двама мъже и половина (с Чарли) :)

    ОтговорИзтриване
  5. Чудна компилация, много сполучливи сериали за наша зрителска радост.
    Хоуп ми е много любим сериал, сещам се и за още един, който може да ти допадне с Патриша Хийтън - The Middle, бях го засичала по HBO-то преди време.

    ОтговорИзтриване