30 факта за мен.

23 май 2013 г.

Реших и аз да се влюча в течението на 30те факта. Ако на някой му е интересно - давайте!


   
 1. 20 години живях в град с население 8, 000 човека и не понасях този факт. Сега искам да живея в къща, която е отдалечена на километри от всякаква цивилизация.
 2. Най-голямата ми мечта е да живея (или поне някога да видя) Исландия.
 3. Не обичам да пътувам, но обичам да посещавам различни места.
 4. Не понасям температури над 25 градуса. Когато е лято изпадам в коматозно състояние до есента.&nbsp
 5. До 11ти - 12ти клас не исках да имам цици и правех всичко възможно да ги скрия.
 6. Имам изключително развито чувство за справедливост, никога не мога да замълча, когато правата на някого са нарушени, някой е обиден, тъпкан или говори глупости. Когато знам, че съм права мога да споря с часове.
 7. Никога не съм се карала с някой на висок тон, да крещя или да правя сцени. Много трудно може някой да ме предизвика да се ядосам, а когато се ядосам - се натъжавам и плача.
 8. Адски трудно сдържам сълзите си, когато някой ми повиши тон.
 9. Когато ми е неудобно, сконфузно или съм засрамена се прозявам, защото не знам как трябва да реагирам. Правя го абсолютно несъзнателно.
 10. Спя без възглавница от дете.
 11. Изключително голям нърд съм, оправям компютрите на познатите си от 8ми клас. Персонализирам и ъпгрейдвам своя потояно, много добре се оправям с всякаква техника. 
 12. Обожавам ВСЯКАКВИ телесни модификации, белези и дефекти. Изпитвам странно обаяние, когато човешкото тяло е .. извън стандартното.
 13. През живота ми съм имала около 12 пиърсинга, в момента имам 6 татуировки, 4 белега над 10см, нямам ляв палец и 3-4 придружаващи заболявания от които имам 11 операции и съм горда с това.
 14. Любимата ми песен е My Way на Frank Sinatra, а любимия ми филм е Fight Club
 15. Никога не ми се яде сладко.
 16. Изключително странна съм от към храни. Не ям заедно (но ям отделно) изключително разпространени хранителни (питейни) комбинации като картофи със сирене, шоколад с ядки, палачинка с .. каквото и да е (понякога може с разтопен кашкавал ) сандвич с краставици, кафе/чай със захар, мента с мляко .. в момента не мога да се сетя, но почти всички подобни вариации.
 17. Имам куче фенски булдог на име Чандлър Бинг кръстено на любимия ми телевизионен герой.
 18. Много лош мой навик е да се задълбавам в подробности и детайли, и да "разглабям" мислено всичко. Често се опитвам да поправя неща, които са си добре, но може да бъдат перфектни и ги ръчкам и човъркам докато не добият моя стандарт за перфектност (често се случва и да ги опропастя тотално)
 19. Не е имало момент в живота си в който да знам дали искам косата ми да бъде дълга или къса (а съм била в и двете крайности, също и двете заедно).
 20. Не помня имена и лица на хора, не забелязвам хората по улицата. Винаги съм неразбрала, ако съм с някой и човек ни подвикне, говори за нас, маха ни, крещи, облечен е/прави нещо странно, но забелязвам ако някой има стърчащ конец на крачола на дънките примерно.
 21. Забравям често.
 22. Силно интровертна личност съм. Не обичам да съм край хора, натоварвам се. Често избягвам контакт с близки и познати, просто за да съм сама. Когато имам стимул мога да се превърна в 'душата на компанията' и хората не могат да повярват, че всъщност съм затворена, но се случва прекалено рядко.
 23. Никога не питам хората как са, какво правят и т.н. не че не се интересувам, просто не го правя, изключително мразя разговори тип 'засякохме се на улицата'  a.k.a. 'small talk' и не обичам да говоря за ежедневието си.
 24. От друга страна обичам да говоря за идеи, големи, мащабни неща, философия, психология, да анализирам, да се задълбавам в планове и подробности.
 25. Често свързвам личноста си с тази на Моника от "Приятели", но просто не толкова ..up in the air. Интровертна Моника!
 26. Не обичам хора, които прекарват времето си 'във филм', бийдеки нещо .. неестествено, еднопосочно и съзнателно тласкащи личноста си към един ..шаблон, хора които са инати, несъобразителни, бавни (!!!), непохватни, некоординирани, некултурни, груби и мръсни.
 27. Определено съм ..свекървенски тип характер. Постоянно поправям другите, (само)критична съм, давам акъл, дребнава съм, педантична, взискателна, вманиачам се лесно и определено не понасям същите тези качества в другите хора.
 28. От друга страна всички тези отрицателни неща в подходящата обстановка стават положителни и често нужни умения.
 29. Явно не мога да приемам комплименти. Това е. Обичам да знам, че хората около мен ме харесват и ценят, но не обичам да го показват .. гласно (или публично).
 30. Приятелите ми в 90% от случаите са пълна противоположеност на мен и се разбираме чудесно.
Ta-dah! Имаме ли нещо общо?

8 коментара

 1. Да,имаме! Хаха,много ми хареса как описа черти,които са и мои и не съм знаела как да опиша сама за себе си,не някому. Това са 26 и 27. Brilliant! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Момиче, с тебе общо имаме поне 25 от 30 неща (не съм ги броила, но имах чувството, че чета нещо написано от мен):)

  ОтговорИзтриване
 3. 6,18,25 (без интровертната част), 27
  ;)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Правила ли си теста на Майерс Бригс? Пробвай ако ти се занимава, ще са ми интересни резултатите :}}}

   Изтриване
  2. Не съм го чувала, сега тъкмо стана време да тръгвам от работа и ако намеря време нас ще го направя (ако не- утре), но ми направи впечатление, че само по някакви проклетийски неща си приличаме :)))DDDD

   Изтриване
 4. Изглеждаш ми точно като човек, с който бих искала да съм приятел! :)

  ОтговорИзтриване
 5. Точка 2!!!! С две ръце съм зааа!!! Искам на север! При елените, коледните къщички и студения отшелнически живот! Само не знам как бих преживяла липсата на интернет O_O
  Имам чувството, че си страхотен човек, упс, сори за комплимента :D

  ОтговорИзтриване